Райна е променила изцяло приоритетите си.

Знаем, че следва в университет, но това, което дори и феновете й не знаят със сигурност, е, че от две години Пилето почти не се включва в чалга концертите из страната.

В разговор с приятели споделя, че вече дори не познава някои от колежките си, пишат от kliuki.bg

Причината да не търси близост с тях е фактът, че:

„Не ми е интересно да си говоря за гримове, прически и гаджета".

Бившата половинка на Коцето въпреки това преди дни пусна дует с Димана, но веднага се застрахова, че въпреки това двете не са приятелки.

И тъй като бивш певец няма, все пак се оказва, че през лятото Райна приема покани единствено за частни партита по морето.

В личен план също очевидно й е вървежно, тъй като напоследък е качила във Фейсбук снимки, от които личи, че е близка с непознат релефен младеж.

С него двамата катерили Пирин и Рила, а преди да тръгнат на походи, минали през Рупите. Там Райна постоянно се грижи за градината с любимите цветя на Ванга.

След като остави дарове в църквата на пророчицата в знак на благодарност, че Ванга е помогнала на родителите й да я заченат, тя редовно хваща маркуча и полива градинката пред храма. Напоследък се е превърнала и в българската Бриджит Бардо и предприема инициативи за защита на животните.