След няколко любовни разочарования, сега Риана се връща към първото си гадже, пише британският "Дейли мейл".

Изпълнителката на "Te amo" бе забелязана от папараци в Барбадос с бившата си изгора.

Малко преди да замине за родината си 23-годишната звезда заяви, че първата й любов Негус Сийли, който местните наричат Бог на любовта, завинаги ще остане в сърцето й.

Двойката се срещаше през 2006 г., преди Риана да пробие и да се наложи на музикалната сцена. Според таблоидите обаче двамата са се срещали и през 2009 г., когато изпълнителката бе посинена от ревнивия си и вече бивш приятел Крис Браун.

Източник на в. "Сън" твърди, че Риана трудно е преживяла Негус, защото той е бил първата й истинска любов.

*Риана

Освен това всички жени в Барбадос били лудо влюбени в него и дори го наричали Бог на любовта.

*Риана и Негус

"Двамата само се виждаха през годините, когато тя се прибираше у дома, но сега нещата започват да стават сериозни", трърди близък до звездата.

*Риана и Негус

Риана и Сийли бяха снимани и от папараци, докато танцуват неприлично, а преди време бяха уловени и на романтична разходка по плажовете на Барбадос.

*Риана и Негус

Припомняме:

В края на миналата година певицата сложи края на връзката си с бейзболиста Мат Кемп след 11-месечен любовен романс, тъй като двамата нямали време да се виждат.

След това барбадоската красавица обиколи света, представяйки последния си албум "Loud", който се оказа и сред 20-те най-продавани за 2010 г., а спортистът остана в Лос Анджелис.

Преди това Риана излизаше с рапъра Крис Браун, който обаче я преби през февруари 2009 г., и двамата се разделиха с медиен скандал. След това Браун беше осъден на пет години пробация и шест месеца общественополезен труд.

Певецът се призна за виновен през юни същата година и сега изпълнява присъдата си в щата Вирджиния. Редовно обаче ходи и до Лос Анджелис, за да информира съдията по делото дали изпълнява условията на пробацията си.