Темата „Кой от кого изкопирал” е често обсъждана в родния шоубизнес, като могат да се дадат десетки примери за наши известни личности, които подражават на световни звезди.

Наскоро фолк певицата Анелия бе обвинена, че нагло е изкопирала R&B певицата Бионсе във видеото си към песента "Така ме кефиш".

В него родната фолк дива носи рокля, подобна на роклята на Версаче от колекцията пролет-лято 2003-та, която световната звезда облече във видеото си към песента "Crazy in love". Освен дрехите и други моменти от клипа на Анелия напомнят за творчеството на Бионсе ().

*Анелия в "Така ме кефиш"

*Бионсе в "Crazy in love"

Сега обаче, Анелия може да се похвали, че първа е облякла тоалет, подобен на тоалет на световноизвестния дизайнер Жан Пол Готие. Роклята, с която се появи преди месеци на церемонията по връчването на наградите на телевизия „Планета”, блесна и върху Бионсе - с тази разлика, че роклята на Бионсе наистина е Готие.

*Анелия

С ексцентричният черно-бял модел, R&B певицата позира във фотосесия публикувана на обложката на най-новия й албум „4”, който излезе наскоро.

*Бионсе

Е, този път коя ще победи в модната битка? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.