Септемврийското издание на американския "Ел" (Elle) е посветило корицата си на Гуинет Полтроу.

Актрисата и певица разказва пред изданието, колко е трудно понякога човек да бъде женен, пише vesti.bg.

Гуинет е омъжена за вокала на британската банда "Колдплей" (Coldplay) Крис Мартин и не веднъж се е оплаквала от брака си. Миналата година двойката изживя доста кризисен период и дори беше пред развод. Като основна причина бе посочено прекалено честото и дълго отсъствие на Полтроу от дома, поради професионални ангажименти.

До раздяла обаче така и не се стигна, а двамата решиха да заздравят отношенията си в името на двете си деца.

Сега Гуинет, цитирана от "Дейли мейл", споделя, че бракът й не винаги е розов: "Винаги съм казвала, че животът е дълъг и никога не знаеш какво ти предстои."

"Но дори и да се разделим, аз ще уважавам и зачитам Мартин, най-малкото в качеството му на баща на моите деца. С него направих правилен избор! Той е чудесен родител!"

Гуинет и Мартин се ожениха през декември 2003 г. в Калифорния и имат дъщеря Епъл на 7 години и син Моузес на 5.

В последните години Полтроу реши, че освен с кино, й се занимава и с музика. С малко помощ от страна на мъжа й, тя реализира музикален албум, който се прие добре от критиката и феновете. Освен това Гуинет пя и на тазгодишната церемония по връчването на награди "Грами".

"Като се сетя за нощта на "Грами"-те, почти се разплаквам! Тогава бях много притеснена, а Бионсе дойде да ме слуша по време на репетицията. След като свърших, тя ми каза: "Пееш добре, но защо не се забавляваш? Отпусни се и бъди себе си!"

Гуинет споделя още, че вече приема по-неангажиращи проекти, за да има време за децата и съпруга си.

И докато Полтроу разказва толкова подробно за брака и проблемите си, в тазмесечното издание на сп. "Мари Клер" (Marie Clаire) Сара Джесика Паркър споделя, че тя и съпругът й изобщо не обсъждат брака си.

Паркър и Матю Бродерик са женени вече почти 14 години. Актрисата разказва, че единственият начин всичко да върви гладко и без проблеми, е като не говорят изобщо за отношенията си.

"Има далеч по-важни неща, които да обсъждаме и решаваме, отколкото това да разделяме брака си на атоми!"