Лияна изживява нов пик в музикалната си кариера. Изпълнителката се радва на успеха на своите актуални песни и особено на хита "Ох, ох", който оглави родните класации и даже успя да влезе в руски компилации.

"Всичко, което се случи с "Ох, ох" беше мечтаният успех за всеки изпълнител"- казва Лияна в "Открит микрофон" пише signal.bg.

Певицата се чувства удовлетворена и това й дава импулс за нови музикални проекти.

"Имам три нови песни и в момента не се двоумим, а се триумим коя да бъде от трите. Песните са в този стил /б.а. на последните й хитове/, т.е. носят това настроение. Едната е много тежка, може би е нещо като "Пак лъжа", доста смислена, доста разтърсваща, но пак с този крайния елемент, който аз обичам да слагам в текстовете си"- споделя изпълнителката.

Новият музикален албум на Лияна е възможно да се появи доста скоро.

"Изцяло новият албум ще бъде - Мартин Биолчев и Лияна. От октомври досега сме записали 9 песни, а 4 вече имат и видеоклип, които са абсолютни хитове. Оттам нататък дано и другите да бъдат така и хората направо да си купят една компилация от хитове. Не албум, а нещо, което непрекъснато ще ги държи на градус".

Миналата година по това време Лияна пусна своето дългоочаквано CD. Феновете знаят, че певицата имаше пауза по отношение на албумите си цели 10 години, но успя да се завърне сред актуалните имена на фолка. Към днешна дата тя не е сигурна, че е нужно всяка година да се издава албум, но пък се надява да успее до края на 2011-та да зарадва публиката с нов проект.

"Аз не знам дали албумът е толкова нужен. Да, албумът е една награда за цялостния труд, който си положил. Аз съм "за", оттам нататък това зависи не само от мен, но и от "Сънни Мюзик". Дано успеем да го завършим този цикъл и да удовлетворим хората, защото ние в днешно време не печелим от албумите. Това е един комплимент към публиката, към тези, които наистина ни харесват.", добави още Лияна.