Боби Турбото набързо е събрал багажа си и се е изнесъл от България. Чешитът е забелязан да хваща самолета за Лондон.

Всъщност Турбото, чието истинско име е Борислав Захариев, не смята да емигрира завинаги в странство. Той отива при своята дългогодишна приятелка - брюнетката Матена, която живее в британската столица, информира bliasak.bg.

Турбото много държи на нея и избягва да я показва в медийните среди. Заради това той реагира доста болезнено, когато преди месец му приписаха любовна авантюра с Йоанна Драгнева, бивша вокалистка на Deep Zone. Тогава двамата си разменяха закачливи погледи на промоцията на певеца Крум. След като се заговори за евентуална забежка, те в един глас отрекоха, че имат по-сериозни отношения.

Освен да бъде близо до половинката, Боби смята да поостане в Лондон, защото се е наточил да учи кино, режисура и продуцентство. Актьорът не смята цял живот да се подвизава по шоупрограми и да има епизодични участия в кримки, пише "Монитор".

Мечтата му е един ден да работи по сериозни проекти. Турбото се е зарекъл да работи каквото и да е в Лондон, но да събере достатъчно пари, за да завърши следването си там.

Макар Боби и Матена да не кръстосват софийските нощни клубове, те знаят как сериозно да почиват. Последната дестинация, която влюбените посетили, е екзотичния тайландски остров Фи Фи, където е снимат и филмът „Плажът” с Леонардо ди Каприо.