От последните разкрития на полицията става ясно, че певицата Ейми Уайнхаус е била намерена безжизнена в спалнята в дома си от личния си бодигард.

Според информацията певицата е била мъртво пияна, когато си е легнала, като се предполага, че е била мъртва шест часа, преди да бъде открита.

„Ейми е била сама в дома си, само с бодигарда, който й беше нает преди няколко години, за да се грижи за нея“, заявил PR-ът на певицата пред медиите, пише bliasak.bg.

„Тя е отишла в спалнята си, след като е заявила, че иска да спи, а когато той е отишъл да я провери, я е намерил бездиханна. Гардът веднага се е обадил в спешното, бил е много шокиран.“

Смята се, че Ейми Уайнхаус, която според приятелите й не е близвала алкохол през последните седмици, се е напила от мъка по раздялата си с последното си гадже Рег Травис.

Самият той е бил забелязан пред дома й, няколко часа след като беше съобщено в медиите, че певицата е мъртва.

Днес ще станат ясни резултатите от аутопсията на певицата, която въпреки желанието си, не успя да пребори зависимостта си към водката и дрогата.

Противно на първоначално оповестената информация, че изпълнителката е починала от свръхдоза наркотици, разследващите не открили следи от дрога в дома й.

Само ден преди да умре, Ейми Уайнхаус е имала среща за обяд с майка си. „Обичам те, мамо“, били последните слова на певицата, преди двете да се сбогуват.

„Това са думи казани от Ейми, които винаги ще помня и ценя“, заявила майка й.

Часове пък преди да заспи последния си сън се разбра, че лекар е изследвал здравето на изпълнителката на Rehab и по думите му е била в много добро състояние.