Сексапилният актьор Владо Карамазов имал навика сам да разпространява слухове за себе си.

Още преди да се яви на кастинг за някоя роля, той лъжел, че всъщност тя била предвидена за него. Така Карамазов налагал психически тормоз и обезсърчавал конкуренцията, възмущават се негови колеги актьори.

Послената мълва, която любимият на Куркински, Владо Карамазов сам разпространил за себе си, бе, че е грабнал главната роля в новия хитов български сериал "Отплата" по БНТ. Продукцията е на бившия съсобственик на Сия адвъртайзинг Нико Тупарев. Сценарият пък е по идея на продуцента на първия сезон на "Стъклен Дом" Иво Милев.

Сюжетът е „вдъхновен“ от пияния Максим Стависки: При неправомерно изпреварване богаташки джип размазва кола в отсрещното платно. В нея пътуват главният герой /в чиято роля не е Карамазов!/ със съпругата си и детето си. След катастрофата съпругата и детето са мъртви, а героят е в кома. Убиецът фалшифицира обстоятелствата около инцидента, подкупва прокурора, следователя, съдебния лекар. Героят е осъден на 15 години, той излиза след осем и започва да мъсти.

Снимките на филма стартират през септември, но много от ролите още не са разпределени. Вместо Карамазов, първият възлюбен на Мариус, Явор Веселинов, е правил пробни снимки за главната роля, научи Супер 19'.