Медийният магнат Хю Хефнър заявил, че е сигурен каква е причината бившата му годеница Кристъл Харис да го зареже буквално пред олтара.

Според милионера красивата блондинка си имала друго гадже, което пазела в тайна.

"Повечето от нещата, които тя разказа, след като избяга от сватбата, са лъжи.

Истината е, че тя харесваше начина на живот, които водеше с мен, обичаше да прекарва времето си с останалите момичета, които живееха с нас", разказал Хю Хефнър.

"Сигурен съм, че Кристъл ме напусна заради друг, че има много неща, които не знам за нея. Сега като се замисля дори не знам защо съм искал да се оженя за нея. Да, изживяхме чудесни две години и половина и ако тя се е преструвала, че е била щастлива с мен, явно е много добра актриса, защото успя да ме заблуди", добавил медийният магнат.

Запитан как се случи така, че Кристъл си тръгна от имението му с колата му, годежния си пръстен и известна сума пари, Хю Хефнър обяснил, че мадамата му поискала возилото малко преди да разтрогне годежа им.

"Дадох й тези неща, защото не исках да останат при мен и да ми напомнят за нея. Колкото за парите - ще ви кажа само, че ако се беше омъжила за мен, щеше да получи доста повече", заявил с усмивка зарязаният младоженец.