Последната клюка гласи, че Карамазов и Владо Пенев са новата двойка в арт средите.

Актьорите били неразделни и в момента дори карали заедно почивката си. Двамата заминали на екзотично пътешествие в Азия, влючващо обиколки из Китай и Тайланд.

Дали помежду им има само крепко мъжко приятелство, или нещо повече от обикновена близост, никой не може да гарантира. Факт е само, че ориентацията на Владо Карамазов от години се подлага на съмнение от колегите му, а същото важи и за Владо Пенев. Слуховете се подхранват и от това, че в последното си съвместно представление „Ангели в Америка” те се превъплъщават блестящо именно в образите на гейове.

От години Владо Карамазов не е забелязван във вечерната компания на жена. Всъщност трябва да изключим случаите, когато той е вечерял със свои колежки, с които е обсъждал роли. Но това са по-скоро служебни, отколкото лични контакти – твърдят хора от арт гилдията.

В същото време актьорът гради имидж на мачо, трупа мускулна маса и се обезкосмява съобразно модерната метросексуална визия. Карамазов никога не е признавал за своите обратни наклонности. Съдбата беше иронична към него, когато му се наложи да изиграе Казанова, великият любовник, задоволил стотици жени. „Трябва да му е било трудно на Владо да си представи, че може да направи това” – коментират с иронична усмивка колегите му,  пишат от kliuki.bg.