Че сме чували за телефонна любов, чували сме, но това граничи с мания!

И може би щеше да бъде, ако не ставаше въпрос просто за „прецакване“. Въпреки че вече не живее в България, след като беше продаден на Фрайбург, футболистът Гара Дембеле продължава да трупа сметки на гърба на „Левски“. Последната капка, която преля чашата беше космическата сметка за телефон, която бившият нападател на сините е навъртял, пише blife.bg.

При напускането си на отбора футболистът случайно „забравил“ да върне служебния си мобилен телефон. В резултат на това продължава да звъни от него и е натрупал такава сметка, че на собственика Тодор Батков му се е завил свят, издават запознати. Сумата, която е засечена до момента е над 6000 евро или близо 12 000 лева. При това Гарата е едва от две седмици в Германия, но не спира да звъни по GSM-а на близки и приятели от Мали и всички краища на света.

Футболистът разбира се многократно е бил приканван да върне служебния телефон, на което той отговарял кратко с „Окей, Окей“, но продължавал да си бъбри приятелски с познатите си по телефона. Дали ще бъдат направени постъпки футболистът да заплати направения разход или цялата сума ще си остане за сметка на „Левски“ засега не е известно, но със сигурност Дембеле изпадна от списъка с любимите играчи на синия отбор.