Руснакът, който похити Мис Българи 2009 във вторник вечерта, твърди, че Антония е бременна от него.

Самата миска категорична опроверга тези твърдения и не пожела да коментира абсурдните изказвания на бившия си годеник. Александър втрещи всички, когато заяви пред Софийския градски съд, че блондинката носи неговото бебе, пишат от агенция Блиц.

Нека припомним, че Бередин отвлече бившата си приятелка от столичен ресторант и насила я е държал в колата си. Въпреки твърденията на бившата най-красива българка, съдът прецени, че не става въпрос за отвличане, а за принуда и не прие искането на Софийска градска прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение. Така Александър беше пуснат на свобода срещу гаранция от 1000 лв.

Съдът е категоричен, че няма опасност Бередин да се укрие и е съвсем излишно неговото “задържане под стража”. Така обвинения в похищение няма да има. Съдът прецени, че няма доказателства в полза на обвиненията на миската и че Бередин е нямал намерение да я лиши от свобода, което стои в основата на едно отвличане, пишат от kliuki.bg.

След като руснакът заяви, че бившата му е бременна, сега очакваме пикантни факти и от нея. Явно ще има размяна на заплахи, обвинения и лъжи. По този начин и двамата стават смешни в очите на обществеността, която вече се отегчи да се занимава с техните проблеми, отразявани ежедневно от медиите.