Похитената миска Антония Петрова заяви тази сутрин, че се страхува за живота си.

Пред бТВ тя не пожела да коментира повече подробности около отвличането, нито причините за инцидента. Мис България 2009 отрони многозначителното „Страхувам се” и добави, че е казала всичко пред полицията. Тя наблегна на факта, че не е инсценирала отвличането и не е целила пиар.

В медиите се чу и слухът, че Александър Бередин я е малтретирал, но Антония Петрова не пожела да коментира тези догадки. Тя само уточни, че доста от нещата, които са се изписали покрай отвличането й, са силно преувеличени, съобщава kliuki.bg

Бившият приятел на миската все още е в ареста. Пред полицаите той разказал как Антония му изневерявала, докато той пръснал цяло състояние по нея. Правел й скъпи подаръци, купил къща на родителите й, луксозни автомобили и като ударил чертата, се оказало, че инвестирал в нея 2 милиона лева. А тя му се отблагодарила, като си легнала с друг, изплакал нараненият руснак.

Освен това, дали покрай инвестициите в миската, или заради финансовата криза, Бередин започнал да изпитва сериозни финансови затруднения и бизнесът му бил пред фалит. Всичко това само допринесло до крайния ход на руснака – да отвлече бившата си – Антония Петрова.

Антония и Александър заедно / Снимка: Булфото


Припомняме, че Мис България 2009 Антония Петрова беше отвлечена от бившето си гадже Александър преди два дни.

Драматичните събития са се разиграли пред очите на десетки свидетели в ресторант в кв. Бояна, където Петрова е вечеряла с Адриан Рачев, по-известен като Румънеца от рап дуото Румънеца и Енчев.

Пред заведението е спрял джип мерцедес, от който Бередин слиза и за минути натиква в автомобила Антония, въпреки протестите й.

Блондинката успяла да се свърже с родителите си, които сигнализирали веднага в полицията. Руснакът тръгнал към Пловдив, но обърнал на Ихтиман, а малко след това колата му била засечена в София. Антония била открита увита в одеало и с охлузвания по цялото тяло.

Вчера Антония Петрова успокои своите почитатели, че се чувства добре чрез два статуса в профила си във Facebook: