Лейди Гага се развихри брутално на сцената на нощен клуб. Въпреки че са малко нещата, които могат да ни изненадат, когато остане въпрос за Лейди Гага, поведението й направо втрещи посетителите на нощен бар.

Палавата певица не се притесни да бръкне в бикините си пред очите на всички, докато държи микрофона. Полуголият мъж, с който си разменяха ласки, не успя да отдели поглед от черните бикини на певицата, както и много от присъстващите. Блондинката показа пълна липса на задръжки, за пореден път, и демонстрира своята разкрепостеност по най-брутален начин.

Благодарение на нея, посетителите на нощния бар останаха с чувството, че се намират в порноспектакъл. Певицата не за пръв път кара мъжете да изтръпват, когато се появи. По този повод и много хора я оприличават с Мадона, която обаче е безспорно по-талантлива, поне откъм музиката. По другите показатели Лейдито не й отстъпва.

Въпреки че феновете й са предварително наясно какво могат да очакват от скандалната блондинка, тя винаги успява да ги изненада – засега няма изчерпване. Когато все пак този момент дойде, вероятно Гага ще си смени пола, подхвърлят форумци, пише kliuki.bg.