Приятели на поп звездата Лейди Гага твърдят, че заради манията си по диетите и злоупотребата с наркотиците изпълнителката е истинска ходеща бомба със закъснител.

Близките на певицата я определят като опасна за самата себе си и използват по неин адрес думи като "болна" и "обсебена".

"Хората, които работят ежедневно с Лейди Гага, ми разказаха, че тя не яде по цели седмици, за да може да влезе в сценичните си костюми. Тя е ужасно обсебена от теглото си - може с часове да стои пред огледалото и да критикува тялото си", издал биографът на звездите Иън Халпърин, който е писал книги за Майкъл Джексън, Брад Пит, Анджелина Джоли, Арнолд Шварценегер и други.

"И докато много хора смятат, че тежкият грим и перуките са част от сценичния образ на Лейди Гага, аз мога да ви кажа, че тя има много по-сериозна причина да ги носи. Заради заболяването, от което страда - лупус, косата й пада на големи кичури, а тялото й е покрито с червени петна", обяснил авторът.

"Теглото и здравето обаче не са единственият проблем на Гага. Тя започна да се друса много млада, а приятелите й твърдят, че вече няма дрога, която да не е опитала. Тя вече започна да се възприема повече като Лейди ГаГа, отколкото като нормален човек. Онази Стефи, които приятели и близките й познаваха и обичаха, вече я няма", твърди Иън Халпърин, цитират от bliasak.bg.