Елица Тодорова се раздели със Стунджи, но готви нови проекти, с които да завладее сцената.

- Каква е връзката ти с астрологът на Мадона?

- По-скоро един от личните духовни учители на Мадона. Близък приятел с Том Круз, с Никол Кидман. Той има български произход, баба му е българска еврейка от Варна. Гал Сасон е астролог, музикант и писател, който идва в България да се зарежда. Сам ми предложи да запишем заедно песен. Стоян изсвири барабаните, поканих и един гайдар. В края на юли Гал Сасон ще дойде отново в България да снимаме и клипа. Има някаква тайнствена сила в тази песен. Вече съм на 33 години, Христовата възраст, имам повече време да прекарвам сама със себе си, да осъзнавам неща, за които преди не съм мислила. Преминах през трудни периоди - 300 кг сцена падна на главата ми, разделихме се със Стоян, посланието на песента "Светлина" е - колкото и трудности да имаме, светлината винаги ни чака и доброто винаги предстои. Когато мисля за доброто, Господ ми помага.

- Защо се разделихте със Стоян? Не можахте ли да запазите тази връзка?

- Може би така е трябвало да стане, вероятно е предопределено от Бог. Често хората се разделят, за да научат неща, които не са знаели един за друг. Когато си много дълго време си с един човек и на сцената, и в живота, това те вкарва в рутина. А когато рутината се появи, изчезва тръпката, битовизмите убиват чувствата. След раздялата със Стоян си запазихме хубавите приятелски отношения. Сега той се държи много по-уважително към мен от времето, когато бяхме заедно.

- Кой първи направи крачката за раздяла?

- Аз. И много дълго време я обмислях.

- Беше ли забременяла?

- Не, не.

- Не си ли искала да имате дете?

- Мислила съм си го. Приемам нашите общи песни като наши деца. Е, мислила съм си, че ако имаме дете, то ще е супер талантливо... Но пътищата ни със Стоян се разделиха. Сега усещам, че вече съм готова да бъда майка.

- А има ли човек до теб, който да реализира мечтата ти за майчинство?

- Има човек, от кого се вдъхновявам и дори само като си помисля за него, ми носи много сила. Имам нужда точно от такъв силен човек до мен. Защото аз имам крехка физика, но характерът, духът ми е много силен. Мисля, че новата песен "Светлина" ще има космически заряд.

- Усещаш ли как зареждаш хората с песните си?

- Да, музиката има много мощна сила. За две минути изпяваш една песен и с нея може да посадиш невероятно хубави послания в душите на хората. Искам нашите песни да карат хората да правят само добро. След един концерт при мен дойде човек и ми каза: "Елица, толкова ми харесва как пееш, че имам желание да се прибера сега и да направя дете на жена ми." В погледа му личеше, че е страхотно зареден. Искам така да въздействат песните ми. Да създават импулси у човека - да нарисува картина, да направи нещо добро, да обича!

Източник: в. "Стандарт"