Естрадната лъвица Силвия Кацарова ще се омъжи на 21 август 2011 в райското кътче в Стара планина - Априлци.

Три години певицата криела за развода си с Милчо Кацаров.

„Телеграф" пръв научи сензационната новина от нейните най-близки приятелки. Преди броени дни певицата събрала дружките си на кафе и гордо им заявила „Каня ви на сватба". Всички те ахнали колко се радват за Теди (дъщеря й - б.а.), когато тя ги скастрила и като с нож ги порязала с думите „Не тя, аз ще се омъжвам". Изпълнителката на култовия хит „Големият гораб минава" е решила до последно да пази венчавката в тайна.

Покрай поканата за сватбата някои от най-близките й разбрали, че звездата се е развела с основателя на култовата група LZ Милчо Кацаров преди 3 години след повече от 30 години семеен живот, научи Blife.bg

През 2008 в жълтата преса тръгнаха слуховете за развод на семейство Кацарови, но естрадната гилдия го прие като стратегически пиар ход за пускането на новия албум на родната Тина Търнър „Лудо влюбена жена". По същото време излезе още един диск с нейни изпълнения - с всичките й хитове от композитора Валентин Пензов. Тогава Сънди, както я наричат в бранша, се смееше, когато я караха да коментира развода и винаги се измъкваше с думите, че нищо друго скандално не може да се напише за тяхното семейство в жълтата преса и затова постоянно я разделят с Милчо. Сега обаче се оказа вярно, че точно по същото време двамата музиканти, които бяха сред най-примерните семейства в бранша, са се разделили наистина.

В последните месеци Силвия Кацарова буквално сияе от щастие и не спира на повтаря, че на 58-годишна възраст най-после е срещнала истинската любов в лицето на милионера. Избраникът на сърцето й е българин, който от дълги години живее в Австрия. Той е постигнал хармонията в живота и бизнеса си чрез йога практики. Иначе се занимава със строителство на басейни. В момента двамата са на предсватбено пътешествие в Турция, което обаче ще е твърде кратко, тъй като се връщат в България на 4 юли и още на следващия ден булката я чака поредния концерт на морето.

Фенове на гласовитата добруджанка подозират, че покрай сватбата си любимката им ще се превърне в истински хит и съдържатели на заведения ще запълнят до дупка програмата й за лятото с участия. Още повече, че съвсем наскоро тя записа чисто ново парче с автора на „Големият кораб минава" Любомир Дамянов - „Помилвай ме", което се очертава като следващият пирон в дискографията й. Заради това сватбеното им пътешествие вероятно ще остане за есента.