Те са красиви, неангажирани и много богати. Желани са от милиони мъже по света, но в момента си нямат сериозен партньор. "Монитор" подреди най-личните моми в Холивуд:

Скарлет Йохансон

Актрисата наскоро сложи край на любовните си отношения с Шон Пен. Сочната 26-годишна блондинка привлича мъжете не само с външния си вид, но и със своята изтънченост и свежест.

Роузи Хънтингтън-Уайтли


Умопомрачинелно сексапилната Роузи без свян сваля дрехите си за еротични фотосесии. По някакво загадъчно стечение на обстоятелствата 24-годишната манекенка все още не е намерила своята половинка, на която да показва отблизо перфектните си форми.

Ашли Грийн


Звездата от "Здрач" е сама, но не спира да се оглежда за мъжа на мечтите си, който трябва да е със сини очи и мистериозен. В момента 24-годишната брюнетка си няма приятел, но твърди, че знае точно какво иска и е въпрос на време да открие правилния човек.

Линдзи Лоън

Непокорната Лоън иска да остави зад себе си проблемите с пиенето и лесбийския си период, така че отново се оглежда за мъж. 24-годишната актриса не е позволила на неприятностите да я сломят и продължава да изглежда страхотно.

Лейтън Мийстър

Лейтън Мийстър влиза в ролята на Блеър Уолдорф в сериала "Клюкарката" и играе себе си в касета с домашно порно, която се появи в интернет. Това едва ли е причината горещата брюнетка да бъде толкова време сама, но факт е, че тя няма все още никой до себе си.

Джесика Бийл

Неустоимата Джесика е обявявана многократно за една от най-сексапилните звезди, но въпреки тези признания тя остава и звездата с най-естествен външен вид. Това побърква мъжете, но явно след Джъстин Тимбърлейк актрисата има нужда от дълга почивка и засега запазва статута си на необвързана.

Тейлър Суифт

Младата кънтри певица определено предизвиква мъжете с ангелското си излъчване. Лолитската визия на 21-годишната носителка на „Грами“ се радва на достатъчно почитатели, които откриват сексапил в безкрайните й крака и женствеността, скрита под палавия поглед на дете.

Ема Уотсън

Малката вещица Хърмаяни от "Хари Потър" вече не е дете и определено се е научила на фатални женски номера. Въпреки това крехката, но безпощадно сексапилна 21-годишна актриса все още не е направила магия за любов на никого.

Кийра Найтли

През януари Кийра Найтли се раздели с дългогодишния си приятел - актьора Рупърт Френд и оттогава се лута в търсене на нова половинка. Засега 26-годишната порцеланова англичанка си няма официален приятел, но фаталната й красота едва ли ще я остави за дълго време сама.

Блейк Лайвли

Блейк Лайвли се раздели с приятеля си от сериала "Клюкарката". Пен Баджли сигурно е бил слънчасал, когато я е изпуснал. Арсеналът й се състои от умопомрачително дълги крака, изваяни форми и дълга до кръста руса коса.