Лятото несъмнено е най-горещият период от годината и като казваме горещ нямаме предвид просто високите температури, но и разгорещилите се страсти, които заливат хората именно тогава.

Винаги актуални, музикалните звезди също създават хитове, носещи горещо лятно настроение.

Нека бъде лято! Всички обичаме лятото, плажа и морето, именно поради тази причина песента на Лора Караджова и GoodSlav остава вечно актуална и несъмнено ще бъде хит и този сезон.

На момчетата от „The Pomorians” нищо човешко не им е чуждо. Обичат да пушат, да пият и да правят любов. Точно затова парчето "Обичам" спечели сърцата на много фенове , които ще се забавляват тази година на плажа.

Румънеца и Енчев откриха официално летния сезон, макар и малко предварително със "Слънцето си ти” в компанията на Мариета и NASO от Групата. Във видеото към свежата песен има много настроение и морски бриз, който гали изваяните тела на момичета по бански.

Плажното настроение идва и с Акага, които ни напомнят, че е "Време за море” и ние сме съгласни с тях.

Устата пък ни черпи с Cuba Libre в последното си парче. Софи Маринова липсва в този летен пейзаж, но кубинската атмосфера е предадена от нейни роднини, които участват в клипа.