Репортерката от „На кафе“ Зейнеб е фенка на приятелката си Стойка, защото често посещава театрални постановки, в които пловдивската „пипируда“ участва и е сигурна, че тя ще се превърне в едно от големите имена в България.

Това заяви самата Зизу пред bliasak.bg. Двете мадами се сдушиха покрай участието си в първия сезон на Big Brother и въпреки че оттогава животът им се промени доста, те не спират да поддържат близките си отношения.

В началото Зейнеб и Стойка живееха заедно в една квартира, а днес са съседки и си ходят на гости по пантофи. И докато през годините Зейнеб продължи да се занимава с телевизия, пловдивчанката се захвана с друго изкуство – актьорското майсторство.

„Тя е в класа на Цветана Манева и тази година ще се дипломира. Печели всички вътрешни кастинги в университета, играе главни роли в пиесите. Последната постановка, в която участва, е изключително успешна, аз също я гледах. Много се радвам за Стойка, тя е страхотен човек и съм сигурна, че ще се превърне в едно от големите актьорски имена в България!“, категорична е Зейнеб.