През последните дни из медийното пространство тръгнаха слуховете, че младата певица Теди Кацарова се е разделила със съпруга си Макс Холм, защото системно е търпяла насилие и тормоз.

Мълвата твърдеше, че силната половинка на певицата често посягал към чашката, а след това и към самата нея. Както се и очакваше, това се оказаха неоснователни твърдения, които чаровницата побърза да опровергае. Пред вестник „24 часа“ звездата опроверга ширещите из медийното пространство клюки и не скри възмущението си от грубото нахлуване в личното й пространство.

„Той не страда от този балкански манталитет и никога не би посегнал на жена“ категорична е певицата, която все още поддържа приятелски отношения с бившата си половинка и споделя, че двамата са се раздели напълно цивилизовано.

Съвсем неоснователни се оказаха и слуховете, че по време на развода певицата е прекарала известно време в клиника, където трябвало да се съвземе от депресията след развода си. Точно обратното - звездата показва забележителен дух и жизненост, особено напоследък. В момента тя работи по новия си проект с рапъра Buppy Brown, а през юли двамата планират да изнесат концерт във Варна. След това се очаква музикалния дует да промотира новото си парче в Румъния, но все пак Теди се надява да успее да отдели време от натоварената си програма, за да прекара няколко почивни дни на морето в Мармарис, допълват от kliuki.bg.