Палавата Галя от несъществуващия вече дует „Каризма” демонстрира публично нежна близост с млад и атлетичен мъж на партито на лъскаво списание в столичeн миналата вечер.

Хубавелкото съвсем не беше единственият, с когото бъдещата булка се гушкаше, но волностите й не биеха много на очи заради претъпканото с хора заведение.

Преди да се присламчи към младока, 32-годишната Галка дълго време държа за ръка и гледа влюбено тепърва изгряваща рап звезда. После обаче се сгуши в непознатия хубавец и не го пусна, докато не излезе да пее. Дори когато разговаряше с някого другиго, го държеше за ръка, пише "Монитор".

„Галка-малка завъртя страшна предбрачна свалка. А казваха, че предпочита момичета”, коментираха през смях наблюдатели на светския любовен живот, които се обзаложиха за датата на венчавката й.

Галя съвсем наскоро обяви, че й предстои сватба с митичния чернокож английски барабанист Роб, който по собствените й думи е световноизвестен музикант, свирещ с най-големите имена в съвременната популярна музика. Самата тя довери пред тв водещата на „В джаза събота вечер“ Виолета Сечкова, че покрай него много пъти е стигала почти до гримьорната на Black Eyed Peace и Риана.

“Още е рано да разкривам подробности за сватбата”, усмихна се Галя на въпрос на „Монитор”, но не коментира дали засиленият й интерес към мъжете не е старт на едно по-дългичко от обичайното моминско парти. Преди време двойката Галя и Роб беше заснета от папараци да разпуска на екзотичния гръцки остров Миконос. Иначе певицата е на седмото небе, че е открила голямата си любов, та дори вече мисли и за дечица, с които да зарадва приятеля си. Според нея те ще бъдат „с гладка кожа и талант”.

Галя напоследък позатопли чувствително и отношенията с бившата си дуетна половинка Миро. Дори се очаква двамата отново да влязат в студио заедно и да извадят парче.

На купона миналата вечер тя се появи с много шарена и много къса рокличка, както и с фамозни обеци от пера. „Истински са, но не знам от каква птица. Някаква перната птица”, пусна шегичка певицата.
.