Фолк певицата Елена Паришева е една от най-актуалните в жанра, от което следва, че участията й са почти всяка вечер. Въпреки обърнатия си режим на хранене, блондинката се стреми да бъде във форма.

Елена Паришева се опитва да се храни здравословно, макар да й е безкрайно трудно, тъй като заради нощните си участия се събужда едва след 14 часа, защото признава, че за нея най-важното е да има правилна хигиена на гласа. Тя изисква минимум 8 часа сън.

„Опитвам се да изчисля времето от денонощието така, че да се храня по три пъти дневно. Събуждам се с кафе, като преди това задължително изпивам на гладно една чаша гореща вода. Закуската ми обикновено е или овесени ядки с кисело мляко, или тост от черен хляб и няколко вида сирена. Аз съм от типа месоядни хора и задължително в обяда си включвам или пилешко филе на скара със зеленчуци, или сьомга на пара с печени картофи. Това е едно от любимите ми ястия“, обобщава дневното си меню изпълнителката на хита „Още“.

Елена споделя, че напоследък зеленчуците й се услаждат доста, ако са печени, а месото го предпочита на пара с подходящите подправки. Певицата обича прясно изпечен фъстък или бадем , но ги избягва, защото пречат на гласа й. Любимата й салата е от рукола, сушени домати, кедрови ядки и дресинг. От плодовете пък блондинката освен нашите си ябълки, грозде, диня и пъпеш, си хапва и по-екзотичните – манго и ананас. „Не си падам особено по сладкото, но когато съм изпуснала вечерната си салата, преди участие, за енергия ям черен шоколад“, обяснява блондинката. Напитката, която консумира основно, е вода и никога газирани напитки, избягва и бутилираните сокове.

Тя обяснява, че определено е от хората, които четат етикета на това, което купуват. „От година насам съм голям ценител на качествените вина и много обстойно се интересувам от тях. С постоянното ми пътуване по участия ми е трудно активно да спортувам, но в свободното си време се разхождам. Наскоро се замислих за някакъв вид танци или тае бо и имам намерение да се запиша да спортувам“, споделя пред "Блясък: бъдещите си спортни планове Елена Паришева.

Примерно дневно меню:

Закуска: гореща вода, кафе, овесени ядки с кисело мляко / тост с черен хляб и сирена

Обяд: сьомга на пара със задушени моркови и печени картофи

Вечеря: салата: рукола, сушени домати, кедрови ядки и дресинг