Първо тайните банкови сметки на Бранко усъмнили Ани Салич - разкрива „Шок“.

На този факт тя се натъкнала, когато оперирала със семейни авоари в банката. Новинарката била запитана от банковата служителка: „За коя сметка става въпрос?”. „А ние колко сметки имаме” – вдигнала вежди от почуда Ани. „Ами при нас са три” – бил отговорът на банковата служителка. Клюката обходила само за часове медията благодарение на словоохотливата банкова служителка, пишат от kliuki.bg.

Според слуховете след случката в банката Ани се държала изключително резервирано с всичките си колеги, дори и с Юксел Кадриев, с когото преди я сближавало приятелство и извън ефир. Честите задгранични командировки на Бранко Салич напоследък и скритите от семейния бюджет банкови сметки навявали неприятни подозрения на телевизионерката.

Ани била убедена, че в основата на всичко най-вероятно стои друга жена. Последните, макар и непотвърдени, клюки обвързвали сърбина с балерина от балет „Магаданс”. Танцьорка от „Шоуто на Слави” от няколко месеца мътила главата на Бранко. Оттогава е и упоритият слух, че семейство Салич са пред развод.

В противоречие на злостните клюки Ани Салич цъфти и прецъфтява – свидетелстват зрители, фенове на новинарката. Видно е, че тя подобри външния си вид и е в перфектна форма. Дали пък Ани не прави крачка в страни – се питат клюкарите.