Поп дивата Бионсе призна, че не е имала много приятели като малка, тъй като предпочела да се отдаде на страстта си към музиката и трябвало да плати цената за това.

"Напуснах училище на 14 години и имах частен учител. Нямах никакви контакти с други хора на моята възраст достатъчно дълго време, за да мога да създам приятели, така че членовете на семейството ми станаха и мои приятели", сподели Бионсе пред британския таблоид "Сън".

Певицата се сдоби със световна слава на много крехка възраст благодарение на групата "Destiny's Child".

Тя обаче е категорична, че не съжалява за нищо от миналото си, тъй като дълбоко в себе си знае, че не е можело да стане по друг начин.

"Много рано майка ми ми каза да избера да правя това, което най-много искам. Много време исках да съм фризьорка, след това учителка по танци. Когато станах на 7 години, танцувах на сцена за първи път и много ми харесаха чувствата, които изпитах", допълни тя.

Бионсе признава, че е имала едно голямо предимство, подкрепата на семейството й. Нейните близки и най-вече родителите й винаги са били готови на всичко, за да й помогнат да осъществи мечтите си, пише БГНЕС.