Гергана предизвика положителните коментари на феновете покрай новата си песен "Първичен инстинкт", която е в дует с Галин.

Сингълът излезе в началото на юни, а заглавието му беше обявено в края на май, пише signal.bg.

"Доволна съм от тази песен. Аз за първи път не бях казала на семейството ми , че записвам песен. Знаеха само екипа - Митко Петров, Дони Василева, дуетната ми половинка, фризьорите и гримьорите"- споделя Гергана пред "Планета".

Без съмнение един от големите плюсове на песента е дуетният партньор на Гергана Галин. Непознатото име за попфолка бързо се запомни от почитателите на тази музика, а самият той вече ще гради своя музикална кариера.

"Галин е от Добрич, но живее тук в София. Семейството му са музиканти. Много е добър на клавир. Постоянно се събираме тук в София - аз в тях, той във вкъщи. Забавляваме се и така ми дойде идеята да направя нещо интересно с някой, който не са го виждали. Както преди години, като направих с Жоро Рапа"- разказва Гергана.

За "Първичен инстинкт" дори режисьорът на клипа бил сюрпризиран в последния момент, признава Гергана. Николай Скерлев променил предварителния замисъл за студийни снимки, веднага щом чул песента.

"Скерлев знаеше, че снима клип с мен, знаеше за студиото в София, но не знаеше каква ще бъде идеята. Два дена преди клипа, аз му пуснах песента по Интернет, той я чу и каза: "Гергана, никакво студио, ако обичаш! Тази песен изобщо не е за студио. Това иска - трябва да бъде на морето, ще измислим". Аз вечерта какво да направя - звъня на фризьора, звъня на гримьора, казвам:"Отиваме на морето!"- На следващия ден, в най-големия студ. Мога да кажа че беше първо много студено и второ, че събрах всички в Несебър. Тъй като снимахме на едни прекрасни скали, събрах ги всичките горе и постоянно снимаха. Всички пееха вече припева, викам :"Това е парчето просто!"- обяснява Гергана.