Все по-усилено сравняват Лили, позната ви от риалити шоуто от Биг Брадър, с румънската певица Inna.

Двете красавици наистина имат доста общи черти, като например скулите, устните и формата на очите. Доста меломани, които дойдоха за Балканските музикални награди от съседките ни пък бъркали Лиляна с изпълнителката на хита "Sun is up".

"Постоянно получавам запитвания от турци, сърби и румънски във Фейсбук дали нямам роднинска връзка с Inna. Аз естествено отговарям - не. Смятам, че съм по-красива", споделя нахакано нашенката.

В момента Лили завършва висшето си образования със специалност актьорско майсторство и амбициите и далеч не спират до тук. Зеленооката гърла иска да пробие в киното, въпреки че според нея в България нещата стават предимно с връзки. "Тук не се залага на качествата, но не се отказвам! Очаквам различни предложения! С удоволствие бих се снимала в някой сериал или филм. Тръпка ми е и мисля, че ще се справя с каквато и да е роля".

Припомняме ви, че преди време от американския и испанския Плейбой изявиха желание да откупят снимките на брюнетката, като с това тя стана първата родна знаменитост пожелана от редакторите на мъжкия журнал.