Голяма част от женската аудитория на Нова телевизия е останала очарована от десетимата фермери, които ще си търсят сродна душа в риалитото "Фермер търси жена".

Някои от мадамите вече се похвалиха, че са писали на момчетата, които са си харесали.

"Аз се престраших да напиша писмо на Стефан (четвъртият от ляво на дясно), защото той ме впечатли най-много. Млад, симпатичен, добър, усмихнат, работлив и т.н. Мога да продължа до безкрай. Много ми се иска да го опозная повече от този петминутен клип, защото мисля, че имаме общи неща. Аз съм дъщеря на фермер, израснала съм в с. Мухово и за това обичам много природата, животните и т.н. Много ми хареса това момче и даже вчера след шоуто седнах и написах едно малко писмо, просто за да му покажа, че съществувам", пише на страницата на предаването Силвия Георгиева.



"Аз си харесах Ивелин (петият от дясно на ляво). Просто с тая усмивка е много чаровен", добавя Тамара Канева. Момчето е впечатлило и друга кандидатка - "Аз си харесах Ивелин, който е на 3км. от моето село, но не се познаваме!", споделя Галя Годева.

"Ще следим предаването с голям интерес! Стискам палци Емил (третият от ляво на дясно) да намери момичето, с което заедно ще отглеждат малките кутрета, а след време и малко детенце! Успех на всички участници!", пише и Петинка Гочева.

Явно българките са останали приятно изненадани от кандидат-съпрузите, които са се престрашили да участват в риалитито. Времето ще покаже дали някоя от тях ще бъде одобрена от фермерите и дали за нея ще прозвучат сватбени камбани, пише bliasak.bg.