ИНОА, боята за коса на бъдещето, празнува първия си рожден ден в България с фотоконкурс и много подаръци за своите приятели.

В него за първи път широката публика от фенове и приятели на ИНОА оценява постиженията на топ-фризьори на L’Oreal Professionnel.

Във фотоконкурса своето майсторство демонстрират 50 топфризьори.

Предизвикателството към тях е да интерпретират пролетно-лятната колекция боядисване на ИНОА - Summer Illusion.

Техните прически са публикувани във фотогалерия във фен-страницата на ИНОА и могат да бъдат разгледани и оценени от всеки приятел на марката.

Награди има както за участниците фризьори, така и за публиката.

За фризьорите:

Тримата, спечелили най-голяма подкрепа за прическите си, ще получат професионална ножица TAKAI - истински култ за професионалистите.

За публиката:

5-има от гласувалите ще спечелят прическа при топ-фризьор на L’Oreal Professionnel, а други 100 ще получат професионален продукт за коса L’Oreal Professionnel. Печелившите ще бъдат определени чрез жребии и ще бъдат известни на 4-и юли.

Не е късно да се включите и да гласувате на . Надпреварата продължава до 30 юни! Разгледайте галерията от прически, подкрепете с гласа си най-добрите от тях и участвайте в жребия за подаръците на ИНОА!

Повече за ИНОА:

ИНОА е трайна боя за коса от ново поколение. Нейната формула не съдържа амоняк и следователно гарантира боядисване без неприятна миризма при оптимален комфорт на кожата на главата. В същото време гарантира 100 % покритие на белите коси, изсветляване с до 3 тона и безкрайни цветови възможности. От една година ИНОА е във фризьорските салони в България благодарение на L’Oreal Professionnel.

ИНОА Summer Illusion е колекция от цветове и прически, актуални за сезон пролет-лято 2011 г. 

Повече за ИНОА и салоните, които работят с боята за коса на бъдещето - на