Само няколко дена след конкурса “Мис България - лято 2011”, който се проведе в Пампорово, Живко Добрев и Митьо Пищова влезнаха в пререкание за отпадналото участие на певеца.

Агенцията “Вип Моделс” дори разпрати отворено писмо по случая за уж непрофесионалното му отношение.

Изпълнителят на “Малко дрешки” изненадващо напусна хотела, в който се състоя конкурсът, но преди финалната вечер, на която той трябваше да пее.

Уговорката между двете страни бе: Живко да изпее двете си песни – “Нищо ново” и “Малко дрешки”. За целта организаторите трябваше да платят пътните разходи при пристигането, както и да осигурят нощувките. Те трябваше да се погрижат за интервютата на медиите, които бяха поканени.

*Митьо Пищова

“Димитър Маринов – Пищова си позволи да коментира неща на генералната репетиция, които не са му в компетенцията. Той дори ни посрещна с негативизъм. Пътните разходи не бяха платени навреме. Интервюта с медиите нямаше как да има, защото повечето не са пристигнали дори, като Албена Вулева например. Обявените огромни награди за първите три претендентки също се оказаха само мит. Нито имаше 10 000, нито имаше 20 000, нито кола. Ако моето отношение е непрофесионално, то тяхното какво е? Нямаше смисъл да стоя на това “бляскаво” събитие, което ще го гледа “цяла” България, и си тръгнах”, споделя Живко.

Вечерта преди конкурса, певецът изпя “Милионерче” и “Малко дрешки” в клуба на хотела, за спонсорите и собствениците. Това не бе част от уговорката, но на драго сърце той прие идеята.