Ивана и Миро застават с гръб към вас и вие започвате да пеете, ако сте един от кандидатите за участие в "Гласът на България" по bTV.

Ако ви харесат, натискат бутон, поставен на стола им, и вече сте в отбора им. Двама от най-обичаните и най-успелите музиканти в България са първите от общо четиримата треньори в най-очакваното шоу през летния сезон в медията. Четиримата корифеи са с ключова роля, съобщава "Стандарт".

След кастинга на тъмно всеки от звездите ще се запознае с фаворитите си, които е избрал по слух. Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят.

Те ще могат само да насочват зрителя как да гласува. Ако двама треньори си харесат един и същ изпълнител, той сам ще избере къде да отиде. Изпълнението на всеки отбор и работата на треньора му ще бъдат критикувани от всички останали.

"bTV и компанията "Седем-осми" на Слави Трифонов дават летящ старт на надарените. Евгени Димитров-Маестрото ще избере на кастингите само най-добрите, а той е суперпрофесионалист", заяви в студиото на "Тази сутрин" Миро.

Имената на другите двама все още са тайна, а Миро отказа да се ангажира с хипотези. Подчерта обаче, че те ще са най-големите професионалисти в своя жанр. Според поп певеца идеята форматът да тръгне през лятото е добра, тъй като за него това е най-гледаемият сезон.