Ейми Уайнхаус се появи на дългоочаквания си концерт в Белград мъртво пияна и дори падна от сцената.

След това се скри за 10 минути, а после се завърна в още по-тежко състояние. 20 000 души, между които много българи, псуваха яко скандалната дамичка и скандираха да им върнат обратно парите за билети.

Хората едва не нахлуха на сцената, за да пребият неадекватната британска певица, която за час и 11 минути не влезе в час. Медиите в Сърбия коментират, че " тя така и не започна да пее". Ейми се обърна към публиката със „Здравей, Атина”, а после и със „Здравей, Ню Йорк”. До края изобщо не разбрала къде е.

Вестник "Блиц" пише, че певицата се спъвала непрекъснато, докато се придвижвала по сцената, а когато започнала изпълнението си, бъркала думите и забравяла текста. Непосредствено след началото на концерта в Twitter започнали да се появяват съобщения, че звездата е пияна или дрогирана.

Двадесетина минути след старта голяма част от VIP гостите си тръгнали демонстративно. Сред тях са били посланикът на САЩ в България Н.П. Джеймс Уорлик и съпругата му Н.П. Мери Уорлик, която ръководи посолството на страната в Сърбия. Веднага след като неадекватната Ейми напуснала сцената, на нея застанал Моби – популярен американски диджей, композитор, мултиинструменталист и певец. Той спасил положението, изпълнявайки виртуозно кавър версия на песента "Rehab".