Джъстин Тимбърлейк признава един от не особено тайните си пороци, а именно че пуши трева.

Това става ясно в интервю с него за американското издание на списание "Плейбой"

"Това, което тревата прави за мен е, че ме кара да спра да мисля... Понякога имам нужда да изключа мозъка си. Някои хора просто се чувстват по-добре, когато са напушени", казва изпълнителят.

Напушен или не, Тимбърлейк споделя, че възнамерява да намали малко темпото на работа. "Чувствам, че стигам до един момент в живота си, в който започвам да се оглеждам около себе си повече. Има много неща, на които мога да се наслаждавам, ако просто имам време да спра на едно място, да постоя мирно и да си дам почивка", казва още той.

Един от бъдещите планове на 30-годишния певец е да запише нова музика. Той признава, че към момента няма нито един готов сингъл за издаване, а последният му албум FutureSex /LoveSounds излезе през вече далечната 2006 г. Към момента обаче музиката не е сред нещата, над които се е фокусирал и самият той не знае кога ще дойде ред и за нея.

За разлика от други изпълнители, които направиха соло кариера след оттеглянето си от известна момчешка поп група, Тимбърлейк успя да задържи славата си за по-дълго и благодарение на участието си в няколко филма, сред които "Социалната мрежа" и "Шрек 3".

"Човек винаги има нужда да научава нещо ново. Каквото и да съм се хващал да правя, винаги съм се приемал като начинаещ. Надявам се да мога да продължа така и през следващите 30 години.", допълва изпълнителят.

След края на неговата четиригодишна връзка с актрисата Джъстин Тимбърлейк през март името на Тимбърлейк бе свързвано с актрисата Оливия Уайлд, Ашли Олсън и модела Мила Кунис, с която се снима в последния си филм Friends with Benefits.

Пред сп. "Плейбой" той споделя защо обикновено се обвързва с известни жени от обкръжението си: "Може би всеки човек гравитира между хора, които разбират неговия сценарий. В края на деня искаш да си с някого, който те усеща, който може да бъде приятел."