Цеца Ражнатович вчера отпразнува пищно своя рожден ден.

Сред многото гости имаше и нейни колеги. Репортаж от пристигането на гостите и кратки интервюта с Цеца и децата ѝ Велко и Анастасия направи телевизионната водеща Даниела Янков, бившата съпруга на нашия шоумен Андрей Арнаудов, пишат от signal.bg.

Светлана Величкович, каквото е истинското има на Цеца, е родена на 14 юни 1973 година в Житораджа, село в Южна Сърбия. Още от малка тя се увлича по музиката. За пръв път стъпва на сцена на 5 години. От тогава пее по празници. Дебютира на фестивала Илиджа през 1988 година с песента "Цветак Зановетак", където печели наградата на публиката. Още същата година Цеца издава първият си албум. Тя е само на 15-годишна възраст. Първите ѝ албуми се отличават с жизнерадостност, свежа, бърза и ритмична музика. Най-известните и песни от този период са "Лепотан" и "Лудо сърце".

Паралелно с пеенето, Цеца учи във Ветеринарно-медицински техникум, специалност свинарство. В училище е добра и старателна ученичка. В периода на тийнейджърските си години, създава хита "Хеj, вршнаци", "Бабарога", "Пустите ме да га видим".