Фолк певицата Анелия откровено разказа в предаването „На кафе“ какъв е бил бракът й с бизнесмена Коко Динев и кое е довело до раздялата им. Тя заяви, че макар двамата вече да не са заедно, все още са близки.

„С Коко все едно не сме разведени. Връзката между нас е много силна“, заяви фолк певицата. Тя допълни, че раздялата им неминуемо се е отразила на дъщеря им Ивон, която макар че не се вижда много често с баща си, е изключително привързана към него.

„Имала съм моменти, в които съм била много тъжна. Все пак в най-големия си връх се отделих от сцената. Проблемът в раздялата не е едностранен, а комплексен. Аз бях много малка, не бях подготвена, когато се ожених. Коко дори се обаждаше на майка си да я пита какво да прави“, спомня си Анелия.

„Но нямам горчивина, защото винаги съм била кралицата и съм била уважавана. Просто видях, че ние сме различни и че не съм се чувствала щастлива“, разказва още пайнерката. Тя потвърди, че е имала тежка бременност, не е можела да задържи плода и затова се е наложило да бъде в болница няколко месеца. „На него му беше първи брак и той не беше подготвен, не знаеше какво да прави. Беше си шок и за него“, сподели в ефира на Нова ТВ Анелия, цитират от dir.bg