Една от най-коментираните актьорски двойки беше на гости в сутрешния блок на ТВ7 "БОдилник".

Пред водещата Жана, Ники и Саня говориха за работата на Ники като режисьор и, разбира се интересни подробности около личния им живот.

Ники Илиев и Саня Борисова с удоволствие разказаха за режисьорския проект на Илиев - продължението на българския филм "Един мъж извън града". Половинката на Саня сподели, че идеята да снима Кристоф Ламбер е била изцяло негова. Още докато е пишел сценария си е представял някой актьор точно като него, който да влезне в кожата на този персонаж. В осъществяването на контакт с Ламбер на Ники са му помогнали негови приятели. В лентата Илиев се изявява и като актьор, а Кристоф Ламбер играе своята роля на френски.

Филмът ще е в жанра романтична комедия и се очаква да се появи на екран между декември и февруари, допълват от Blife.

Водещата Жана реши да направи рязък обратен завои в темата като разпита актьорската двойка, не им ли омръзва постоянно да са заедно във всяко едно нещо. Саня остави на половинката си да обясни, защото не за първи път им задават този въпрос. Илиев каза, че те изцяло си пасват във всичко. Това, че са постоянно заедно им помага д асъпреживяват моментите си, а не да си разказват за тях. "Имаме толкова много общи неща, че ни е приятно са ги споделяме постоянно. Между нас всичко е общо!".