След миналогодишния български успех в танцовото шоу, виетнамската телевизия отново е потърсила услугите на представители на българската Dance Academy.

В предишния сезон на световния формат, 1 място спечели нашето момче Тихомир Гаврилов заедно с красивата си партньорка – виетнамска актриса.

Сега Тишо отново е поканен да танцува с не по-малко красивата звезда от модната сцена - Ву Ту Фуонг.

Освен него, към състава на Dancing Stars се присъедини и колегата му Лъчезар Тодоров, чиято дама е музикална звезда във Виетнам.

Към момента и двамата танцьори и хореографи се приближават към заветния финал. Нищо чудно и тази година победата във Виетнам отново е да е българска!

*Ту Мин и Лъчо

От Global Films предлагат интервю на Ани Халваджиян с двамата танцьори:

1. Как получи покана за участие в Денсинг Старс от далечен Виетнам?

Тишо и Лъчо: Поканата за участието получихме от продуцента на шоуто – Г-н Мин, който избра целият екип да бъде съставен от българи. Той е силно свързан с България, защото е завършил тук, а сега доста често му се налага да пътува до страната ни по работа.

2. Какви са приликите и разликите с българската версия на шоуто?

Тишо и Лъчо:
Няма съществена разлика по отношение на формата спрямо това, което беше представено пред българската аудитория. Стандартът, който BBC налага, е техният вариант да бъде еднакъв във всяка държава. Единственото основно различие с българското шоу е, че звездите, които участват са виетнамци.

3. Какво е отношението към вас като чужденци?

Тишо и Лъчо:
Виетнамците са приветливи хора, отношението им е страхотно и се грижат да се чувстваме отлично – като у дома си. Повечето хора тук са добре запознати със страната и културата ни, а има и много, които са учили у нас.

4. С кого танцуваш?

Тишо:
Моята партньорка на сцената е модел и се казва Ву Ту Фуонг (Vu Thu Phoung).
Лъчо: Моята пък е известна певица – Ту Мин (Thu Minh)

*Тишо с Ву Ту Фуонг

5. Как се развива шоуто?

Тишо и Лъчо:
До момента всичко върви прекрасно и се забавляваме искрено. В началото имахме известни притеснения относно участието ни, все пак сме на чужда сцена, но за щастие се оказаха излишни. Имаме нужният опит, който ни помага да се справяме със задачите с лекота, както и да помагаме на партньорките си. В момента сме на четвъртия танц и всички участници сме доволни, защото шоуто се радва на висок рейтинг и постоянно увеличаваща се гледаемост.

6. Кога се връщате в България?

Тишо:
Планувам да е началото на юли месец.
Лъчо: Финалното шоу ще е на 3-ти юли, така че скоро след това ще сме си вече у дома.