На тазгодишния концерт на Балканските музикални награди, фолк дивата Алисия отново изненада с нова визия, за която обаче отнесе множество критики, че е изкопирала световноизвестната си колежка Дженифър Лопес.

„Идеята ми беше да съм различна, такава, каквато не съм била досега, за да изненадам феновете си с нова визия. Хората, които наблюдават моето творчество и мен самата, със сигурност са забелязали, че аз съм склонна към промени и винаги следвам модните тенденции. Така че и за Балканските музикални награди не изневерих на себе си“, обясни изпълнителката на „Твоя тотално“ пред bliasak.bg.

Противно на очакванията, че се засяга от отправените към нея упреци, че копира Дженифър Лопес, тя обясни: „Не обръщам внимание на коментарите в сайтовете относно визиите ми, защото съм наясно, че не може всички да ме харесват и обичат както моите фенове. А самият факт, че ме оприличават на толкова стилна, актуална и модерна жена, може само да ме ласкае".

"Всички знаем, че това не ми се случва за първи път. Често са ме сравнявали с различни популярни личности от световния шоубизнес. Този факт сам по себе си говори, че вървя в правилната посока. Все пак топлата вода отдавна е измислена. Аз я използвам по най-правилния начин“, допълва още Алисия.

Снимки: Bulphoto