Въпреки че Бони не е много продуктивна от началото на годината, певицата признава, че има 6 готови песни и в момента се двоуми на коя от тях да заложи.

"Готова съм с още 6 песнички. Парчетата този път са на български композитори, бях споменала, че имам подарък и от Шевчет. Много хубава песен, която тази седмица ще запиша, текста ми е готов. Може би на нея ще направя клип, но пък един от колегите - Гугутката ми е направил много интересно парче. Също така Силвестър е направил много интересно парче" - споделя Бони във "Фолкмаратон".

Гласовитата певица зарадва феновете с новината, че тази година смята да пусне музикален албум. "Вече 3 години и половина съм във фирма "Пайнер" и мисля, че е време да издам албум" - казва певицата и добавя: "Мисля септември или октомври да имам нов албум" - уточнява изпълнителката.

В момента тя е изправена пред избор - на коя от новите песни да заложи. "Трите песни, които са ми като заявка за летен хит, са достатъчно ударни. Трудно ми е, но това ще го решим с моите продуценти, с г-н Димитров"- допълва гласовитата Бони, пише signal.bg.

Снимка: Bulphoto