Въпреки незалязващата си слава и непрекъснати покани за участия, ромската перла Софи Маринова е изпаднала в депресия, тъй като не може да си намери гадже.

„Сега се забавлявам с приятели, ходим по нощни клубове, купонясваме, пеем, но като се прибера вкъщи, съм много сама, няма с кого две приказки да си кажа. Пък и не забелязвам някой да се интересува от мен”, ожали се Софка.

В досегашния си живот тя никога не е била сама. Още на 17 години е заживяла с колега-певец, а после и с барабаниста Петър, който е баща на сина й Лоренцо и на последния й любовник Дачо.

Ромският славей още не може да прежали Дачо, с когото бе в сложни роднински отношения, но така и не стигна до сватба. Тя продължава да се чува по телефона с доведения си син, с когото се разделиха тъй като той не беше си поживял.

Софито вече се е отказала от мисълта за сватба, а сватбената рокля, която си бе купила за евентуалната си женитба с Дачо, е подарила на годеницата на Илиан Тупалката – Бела.

Певицата вече не готви вкъщи, двамата със сина й Лоренцо се хранят навън. Тя не крие обаче, че честичко си поплаква.

„Искам да отида на кино, а няма с кого”, жалва се Софка.

„Знаеш ли, с Дачо непрекъснато ходехме на кино.”

Дали обаче е готова да си легне с някого за една нощ? „Не, страх ме е, може би ако не бях Софи Маринова, защо не?”, отговаря ромският славей.

„Аз бях доста лудичка навремето, хареса ли ми някой, си лягам с него, ама така става, че връзката продължава доста време...”

Приятелите на Софито я съветват да не насилва нещата и да чака любовта сама да почука на вратата й.

Палавницата обаче продължава да се оглежда за младо гадже като Дачо, тъй като младият мъж карал и жената да се чувства по-млада, пише blitz.bg.