Поп-фолк певицата Емануела щедро заголи пищна гръд на сцената на вторите Балканските музикални награди, предава "Булфото".

Сред останалите оригинални визии, с които звездите блеснаха на сцената, беше тази на Алисия. За разлика от обичайните си сценични костюми - впити къси рокли, комбинирани с високи ботуши, блондинката се появи в черно потниче и бикини, върху които носеше ексцентрична плетеница от въжета. Тя взе награда за "Най-добра българска песен на Балканите".

*Емануела

*Алисия

Близо 20 000 фенове гледаха на площад "Батенберг" балканските звезди при второто издание на Балканските музикални награди. Румънската изпълнителка Инна грабна три статуетки – за "Песен на Румъния" за "Sun is Up", за "Световен пробив" и за "Изпълнителка на Балканите за 2010 г.".

*Inna

Сердар Ортач (Турция) бе определен за "Изпълнител на Балканите". Зрителите отредиха на Манга приза за Група на 2010 г., а "Love in Brazil" на Андреа Баника стана най-харесваният видеоклип на 2010 г.

Теодора в тандем с Йоргос Яниас спечелиха категорията за Балкански проект на 2010 за парчето "За теб живея".

* Теодора и Йоргос Яниас  

На финала на сцената се качиха Горан Брегович и неговият Оркестър за сватби и погребения. Брегович бе отличен за "Принос към развитието и популяризирането на балканската музика", пише blitz.bg.

* Горан Брегович

Вижте фотогалерия:

Втори Балкански музикални награди

Снимки: Bulphoto