Тя е само на 21 години, а вече влезе в топ 10 на най-харесваните поп фолк певици, засне едни от най-скъпите видео клипове и направи няколко големи хита.

Може да си позволи лукс и скъп начин на живот, живее в къща с басейн, носи дизайнерски рокли, има охрана - все неща, за които повечето й колежки могат само да мечтаят, пише vesti.bg. Как се справя със завистта Цвети Янева разказва откровено пред сп. "Максимум":

- Кой е най-скъпият ти клип? Наистина ли си снимала последния си клип в апартамента на Верди?
- "Влез" е най-скъпият и труден като реализация. Аз самата не знам точно колко струва, но не е сумата, за която се говори. Благодарение на режисьора Николай Нанков всичко изглежда много скъпо, но не е. "Притеснявай ме" наистина е сниман в хотелския апартамент, на 200 м от миланската "Ла Скала", в който Верди е живял 17 години. И е работил в театъра. Сега е музей. Всички гадаят колко ли пари съм дала, за да снимаме там, а ни го предоставиха напълно безплатно. Италианците са различни от нас, за тях е важно, че съм певица и съм известна в държавата си.



- Хонорарът ти скочи ли с известността?
- Да, след "Влез" скочи, това е нормално, защото повече ме търсят, имам повече участия.

- Усещала ли си негативно отношение, мислиш ли, че ти завиждат?
- Доста хора искат да са на мое място и аз ги разбирам, но, както казва моят стилист Добри, кой за каквато е учил. (Смее се.) Това, че имам мъж до себе си, който ме подкрепя, е много хубаво и хората дори несъзнателно могат да завиждат.
По-скоро е борба за място и с всеки е така. И аз самата се интересувам кой какво прави. Мислиш ли, че не коментирам коя какво е направила или, ако нещо не ми е харесало, не съм отнесла присмехулно? Това си е човешко, много българска черта.



- Всички коментират и скъпите ти тоалети и обувки, дори се говори, че си дала 35 000 лева за една рокля?
- Няма такова нещо, аз дори не съм виждала толкова скъпи рокли в бутиците. Това са колекции "от кутюр", които трябва да поръчаш и да си някой, за да ти ги дадат. Коя съм аз? (Смее се.) Но всяка певица вече инвестира в хубави тоалети и обувки, а най-интересните са дизайнерски.

- Защо ходиш с охрана, налага ли се?
- Искам да ти кажа, че откакто работя добре - защото преди съм имала по две участия на месец, - виждам колко е опасно по тези заведения, има толкова пияни, толкова мъже, които си мислят, че могат да бъдат с теб, или да те викнат на масата си. Най-вече заради това имам момче, което ме придружава. Пък и аз съм стеснителна и така ми е по-спокойно. Приятелят ми държеше да съм с охрана. А и в София трябва да имам шофьор, защото изобщо не мога да се ориентирам. (Смее се.)



- Приятелят ти да не би да те ревнува?
- В рамките на нормалното, иначе ще се чудя какво става. Но никога не звъни на охраната, за да разпитва къде съм. Той също не ми дава поводи за ревност, никъде не ходи. Предпочита да си стои вкъщи, да гледа филми, да чете книги, отива да види детето си, домошар е.

- Ако се разделите с него, кой ще поддържа стандарта ти, какво ще стане с кариерата ти?
- Вече - благодарение на него - кариерата ми потръгна и сама мога да изкарвам добри пари. Мислила съм си какво би станало, ако се разделим. По-лошото е, че вече съм била с него и съм вдигнала летвата. Но той няма да ме остави на произвола на съдбата! Той направи всичко възможно да имам работа и да стигна дотук и не смятам, че ще падна, ако го няма. Вече имам работа и мога да изкарвам достатъчно, за да направя нещо.