R`n`b звездата Джъстин Тимбърлейк разкрил, че не поддържа връзка с бившето си гадже и детска любов Бритни Спиърс.

„С нея не сме си говорили от десет години. Желая й всичко най-хубаво, разбира се. С нея сме замесени от едно тесто – отраснали сме в малки градчета, занимаваме се с едно и също нещо. Сега обаче сме напълно различни хора“, споделя в интервю сладурът.

„Изобщо не бяхме като нормалните тийнейджъри – бяхме известни, богати и можехме да правим каквото си поискаме. Буквално. И не говоря само за нас с Бритни, а за всички звезди по това време - Backstreet Boys, ’Nsync, Кристина Агилера. Решавахме да отидем някъде, мятахме се на самолета и заминавахме. Бяхме малки деца с големи играчки“, разсъждава Джъстин Тимбърлейк.

Освен това изпълнителят проговорил за първи път и за скорошната си раздяла с актрисата Джесика Бийл.

„Тя е най-значимият и най-специалният човек в живота ми. Няма да казвам нищо повече, защото искам да предпазя най-важните за мен неща, т.е нея“, категорично заявил Джъстин Тимбърлейк.

Малко по-късно обаче намекнал какво може да е довело до раздялата му с Джесика:

„Мисля, че грешката, която правят повечето хора, е, че приемат човека до себе си такъв, какъвто е в този момент и не мислят какъв ще стане след време. Тайната да останете заедно, е да се променяте заедно“, споделил певецът, пише bliasak.bg.

Снимка: Getty Images/ Guliver