Деляна Маринова, по-известна като Джуджи, реално няма никаква диплома за висше образование, въпреки десетките й хвалби по този въпрос, научи „ШОУ” от източник от екипа на „На кафе”.

Според запознати за цялото си време на работа в Нова телевизия Маринова все избягвала въпроса относно представянето на дипломата от френското й образование, с което тя постоянно се хвалела...

Пълничката варненка на младини била изключително напориста и страшно амбициозна, описват я нейни стари познати. Именно така тя дошла в София и успяла да си пробие път до Владимир Грашнов и неговата съпруга Лора Видинлиева.

В неформална среда и по пиянски сбирки, словоохотливата Деляна редовно се хвалила и с близкото си приятелството не само с Чорни, но и с половината „ъндърграунд” елит на страната.

Именно по това време като секретарка и доверено лице на Грашнов, хитрата Джуджанка успяла да уреди своя съпруг в реклама на мобилен оператор. В продължение на години именно той бил основният издател на рекламното списание на компанията, след което семейството рязко покачило и личния си стандарт на живот.

Изведнъж Деляна станала голяма бохемка и тъй като вече разполагала с неограничени финансови възможности, редовно висяла из най-скъпите софийски ресторанти и барове. Именно така амбициозната варненка се запознала и с Гала. Пухкавелката решила, че точно чрез нея ще пробие в тв ефира. Маринова многократно плащала най-различни сметки на Гала, купувала й луксозни подаръци и на няколко пъти дори я водила на свои разноски в чужбина, пише blitz.bg.

Снимки: Bulphoto