Тя няма да има много свободно време, когато новият сезон на риалити шоуто "The Biggest Loser" започне.

Но засега Анна Курникова извлича максимума от времето, прекарано с гажето си - испанския певец Енрике Иглесиас. Бившият секссимвол на професионалния женски тенис и нейният дългогодишен приятел се наслаждаваха в пълна степен на романтичната си разходка с моторна лодка в Маями през уикенда. Руската блондинка, която ще навърши 30 години на 7 юни, беше обвила нежно ръце около кръста на латино мачото, докато той натискаше газта и пореше вълните.

Красивата Анна прекрати състезателната си кариера преди няколко години, а миналата седмица стана ясно, че тя ще заеме мястото на Джилиан Майкълс като старши-треньор в "The Biggest Loser" (тв предаване, в което участниците са със значително затлъстяване и наднормено тегло и се надпреварват кой ще свали най-много килограми).



Курникова вече направи своя дебют в риалити шоуто на NBC. Това стана на 24 май по време на финала на предишния сезон, след който дългогодишната водеща Джилиан Майкълс, една от най-известните фитнес инструктори в световен мащаб, обяви, че се оттегля, за да създаде семейство. Въпреки че няма мъж до себе си, тя възнамерява да осинови дете.

Все още не е ясно срещу какъв хонорар Анна Курникова се е съгласила да бъде главен ментор на шишковците. Тя обаче няма кой знае каква нужда от пари, след като наскоро пусна огромното си имение на Маями Бийч за продажба срещу 9,4 млн. долара. Къщата в испански стил е построена на самия бряг и привлича потенциалните купувачи с дървените си подове, високи тавани, сводести прозорци, просторната си трапезария и хол с камина.

Решението на Анна да я продаде засили спекулациите, че тя може би е готова да приеме предизвикателството и да се премести да живее при 36-годишния Енрике Иглесиас, с когото са заедно вече повече от 8 години.

Източник: