Мистерията около това кой е биологичният баща на Кристиан – единственото дете на попфолк изпълнителката Нелина, продължава да се радва на особен интерес, въпреки че дамата от доста време вече не е на върха в своя бранш.

В голяма степен любопитните погледи и въпроси се стрелкват по адрес на блондинката, в очакване тя да признае, че е заченала дете от Коко Динев.

Нелина обаче отрича за кой ли път и добавя, че както този слух, така и другият – че баща на детето й е мастит бизнесмен от Гълъбово, са измислица.

Въпреки че Кристиан е вече пораснал, тя не намира смисъл и не смята, че трябва да разкрива пред обществеността кой е баща му.

"Детето знае – това е най-важното", категорична е певицата. Баща и син поддържат нормални отношения, срещат се, виждат се, което тя намира за напълно редно.

Нелина също вече е превъзмогнала болката и обидата, на които е попаднала в плен, след като е станало ясно, че таткото на Кристиан я ползва за любовница.

Когато забременяла, връща се назад във времето певицата, тя не е знаела, че мъжът до нея има друго семейство. Преди да роди обаче истината лъснала и тя решила да заеме резервирана позиция по отношение на човека, дарил я с огромно щастие, но и наранил я жестоко, пише mamita-bg.com.

Снимка(водеща): Розалия Димитрова