Британската певица Ейми Уайнхаус за пореден път скандализира сънародниците си с изцепките си посред бял ден и доказа, че проблемите й с алкохола и наркотиците още са на дневен ред.

Звездата, която от известно време се опитва да се пребори със зависимостите си и редовно ходи на терапия, била забелязана да се налива с водка на път за рехабилитационната клиника, която посещава, и то по обедно време.

„Докато си вървеше по улицата, Ейми надигаше шише с водка, което дори не се опитваше да скрие в непрозрачен хартиен плик. Пресуши го за броени минути“, разказал пред британски таблоид смаян минувач.

„Ейми беше страшно неадекватна – спъваше се и заваляше думите. Много се изненадах като я видях да си купува водка по това време, но загубих ума и дума, когато тя я изпи за нула време“, добавил друг шокиран очевидец.

Само две минути преди това Ейми Уайнхаус изправила на нокти служителите във фризьорски салон, след като влетяла в него и моментално се отправила към тоалетната. Секунди по-късно хората я чули как повръща.

„Малко след това Ейми излезе залитайки и заяви: „Току-що ви оповръщах банята“. Много ми стана кофти заради персонала, който щеше да чисти след нея“, разказал ужасен клиент на салона.