Фолк дивата Гергана разказа пред bliasak.bg за последните си проекти, както и за най-новия мъж в живота си.

Ето какво сподели красавицата за него:

- Гери, как се чувстваш в тези слънчеви почивни дни?
- В момента съм с една моя приятелка. Организираме се за довечера, защото ще си правим женско парти. Решили сме да се почерпим с най-близките ми приятелки.

- Рядко се появяваш в медиите, не си давала и интервюта скоро. С какво се занимаваш?
- Наистина рядко се появявам и причината е, че аз не искам. Когато има нещо ново около мен - ок, но да се появявам за щяло и нещяло няма смисъл. Не съм спирала да работя. Скоро ми звъннаха мои почитатели да питат дали не съм се отказа от пеенето. Няма такова нещо - правя нови песни, захапала съм кокала и няма пускане. Преди няколко дни заснех клип към най-новата си песен. Ще издам само, че го снимахме на морето, защото искам всичко останало да бъде изненада. Оттук нататък ще има много нови песни от мен.

- Усилено се коментира, че попфолкът е в криза. Ти смяташ ли така?
- То навсякъде е криза. Да се надяваме, че няма да стане по-лошо не само за попфолка, а като цяло за хората. Да има работа за всички, да са щастливи и да не им минават лоши мисли през главата.

- Срещна ли любовта?
- Любов винаги има. Няма да скрия, че съм вдъхновена. Имам приятел в момента, не мога да кажа, че съм влюбена, защото връзката ми е много от скоро, но съм щастлива. Рецептата е да има качествен мъж до теб. Засега взаимоотношенията ни не са много сериозни, но се чувствам добре с него. Как ще се развият нещата занапред е Божа работа. Подкрепя ме във всичко, разбира ми професията и ми влиза в положението, когато съм заета и се налага да пътувам. Това е, възможно е с времето връзката ни да прерасне в нещо още по-сериозно. Беше време отново да имам мъж до себе си, но дали е подходящият ще видим.

- Лъжеш ли често?
- Не! Възпитана съм да не лъжа и затова съм на този хал. (смее се)

- Какво ще правиш през това лято?
- Въпреки че много обичам топлото време и морето, през летните месеци ще наблегна на работата. Имам няколко проекта, които трябва да направя.