Топмоделът Биляна Йотовска показа изключителните си познания в сферата на културизма.

Сексапилната брюнетка бе сред ВИП гостите на Европейско първенство, където България завоюва 4 златни медала.

Тя се грижи за визията на световния и европейски шампион в тежка категория Димитър Димитров и разкри тайната при нанасянето на бронзовата боя върху телата на културистите.

Освен това красавицата позна победителя в абсолютната категория.

"Тайната при нанасянето е в потупването. Има няколко вида специални бои за културисти. Едните се нанасят с наслагване в продължение на няколко дни, а другите са с моментален тен, но не трябва да се маже под банските. После културистът се изкъпва няколко пъти и веднага падат", обясни тя.

Носителката на титлата "Най-секси БГ дупе" призна, че няма проблеми да се снимала за някое еротично списание, стига да не е чисто гола.

Йотовска е затрупана с ангажименти, като следващата седмица ще пътува до Румъния, а след това и предстоят участия в екзотичните дестинации до Дубай и Абу Даби.

"Досега никога не съм се снимала напълно гола. Не се притеснявам, но има граница, която не трябва да се прескача. Когато всичко е в рамките на естетичното няма никакъв проблем за мен. Едни прикрити кадри с бикини са много по-еротични", сподели Биби, пише bsport.bg.

Вижте фотогалерия:

Биляна Йотовска - фотосесия за сп. Mr. BIG

Снимки:Велислава Каймаканова-Ножарова за Mr.Big