Славчо Тошев е бивш футболен вратар. Бил е състезател на младежкия ни национален отбор по футбол. Нарочен е от медиите за един от най-изявените плейбои сред футболистите.

- Славчо, ти се водиш като един от плейбоите сред българските футболисти, а визията ти е оприличавана с тази на Дейвид Бекъм! Заради многото бройки, бурните връзки или заради нещо друго така те „нарочиха”?
- Не съм имал толкова бурни връзки и не знам защо е всичко това! През целия си живот съм имал само две сериозни връзки - едната е с тв водещата от ТВ „Планета” - Симона Първанова, и последната - с Вивиан Костова, едно момиче с което живяхме заедно 6 месеца, но вече се разделихме. Да, поддържам връзки и с други момичета, но не съм имал връзки с тях, просто са ми познати жени. И в определени моменти като те „щракнат” с някоя от тях, иди им обяснявай после, че нямаш връзка...

- Един мит да потвърдим или развенчаем - сексът преди мач или важна тренировка вреди ли на формата на футболистите и съответно какъв е личният ти опит?
- Според моите проучвания сексът дори помага, защото така освобождаваш негативни си емоции и мисли и след това се чувстваш по-леко! Човек, който е правил секс, е много по-усмихнат и ведър, отколкото човек, на когото дълго време не му се е случвало. Сексът те настройва положително - дали във футбола или за някаква друга работа, хората стават щастливи - каквото и да правят!...

- Имал ли си треньор, който ти е забранявал или те е наказвал за провинение, свързано със секс?!
- То всичко хубаво е забранено, но когато правиш нещо такова, по-добре е да знаеш само ти и партньорът ти. Винаги съм се старал да пазя доброто име на партньорките си, така че треньорите не са разбирали и всичко си е оставало между нас.

*Симона и Славчо

- Ти си висок 1, 95 см и затова те питам - размерът има ли значение /във всякакъв смисъл на думата!/?...
- Да, има значение, дори понякога жените се „оплакват” от размера ми, в рамките на майтапа, разбира се, го казвам!... Винаги има значение размерът, дали е на мъжката гордост, дали е на заплатата, а последното за мен е един от най-важните фактори - размерът на парите, защото той покрива много други неща. Парите купуват вниманието и любовта, а жените могат да търсят сексуално удовлетворение и другаде за 20-30 минути или за час, то не може всичко да е перфектно, защото пълно щастие няма.

- Твоята най-нестандартна или щура секс-случка?
- Спомням си за едно момиче, с което много често си засичахме погледите, тъй като аз живеех на място близко до нейната работа. Около година се разминавахме, но никой нищо не е казал или показал през това време явно. Засякохме се с нея в едно заведение, потанцувахме малко и решихме да отидем вкъщи и да продължим. Обаче в колата се разразиха малко по-различни чувства, моята кола, която карах тогава, беше тясна, с две седалки. Момичето беше много красиво и аз му предложих да отидем в апартамента ми, на хотел, но тя не пожела. Всъщност така в колата правихме секс, но беше много тясно, нямаше място почти за каквито и да е движения, нямаше къде да си сложим краката, въобще беше мъчна работата. Това ми беше всъщност най-измъченият секс, но с едно от най-красивите момичета, които съм срещал. С нея не повторихме секса, защо тя си имаше приятел и нещата бяха сложни, а и после живеехме в различни градове и се разминахме.

- Коя е това нещо, което най ти харесва или възбужда и винаги обичаш да го изпитваш или прилагаш в секса?!
- Опитвам се да пробвам от всичко в секса, но без мъже! И мисля, че до края на живота си ще бъда против секса между мъж и мъж. По отношение на другите неща някои съм ги пробвал и не са ми харесали, други са ми допаднали, но не чак толкова, но не мисля, че съм загубил от това. Възбужда ме особено, когато момичето е със силиконови чорапи, обувки с високи токчета и го правим пред огледала!... Важното е партньорът да е отпуснат и да може да прави всичко и да няма каквито и да е задръжки.

*Славчо и Вивиан

- Ти самият определяш ли се като сексуален мъж, имаш ли необходимост да правиш често секс с партньорката си например?
- Гледам по никакъв начин определени неща да не ми влияят на секса. Опитвам се да живея щастливо, да бъда ведър и когато всичко е добре и е точно - колкото може по-често и когато ми се удаде възможност, правя секс. Единствено когато имам много важни ангажименти - това не е на дневен ред, но през останалото време не се ограничавам, особено когато намеря точния човек.

- Има ли някаква конкуренция между теб, Благо Георгиев и Валери Божинов например, като едни от най-изявените плейбой сред футболистите?
- /Смее се - б. а./ Неее, те са много по-напред от мен, те са млади, симпатични хора и доста богати!... И по никакъв начин няма конкуренция между нас.

- Кой според теб е най-големият плейбой сред футболистите и защо?
- Мисля, че е Благой Георгиев! Той е един от водещите футболни играчи, радва се на голяма популярност сред най-хубавите и искани жени в София и не само, има държание и възможности, преследван е от купища манекенки, плеймейтки, жени на мутри, бизнес дами с всякакви предложения... Надявам се по-дълго време да устои на изкушенията, той е вярващ човек и мисля, че това ще му помогне.

- Би ли издал най-после името на въпросната манекенка, която преди време е отправяла неприлични предложения на скайпа към Благо Георгиев - знаела е, че той има сериозна връзка с Христина и тя вече е бременна, самата тя също е имала дете и семейство, но му е предлагала безсрамно да правят секс, когато си дойде в София?
- Аз не съм поп Кръстьо, че да развалям семейства, те си знаят кои са и какво правят, а и това си е тяхна работа. Аз не искам да съм предател или да се намесвам по какъвто и да е начин - затова ще спестя името на тази манекенка. Защото и за мен са писани неща от журналисти, попречили ми след това да подпиша договори с определени клубове, именно заради писания в пресата...

*Славчо и Вивиан

- Какво мислиш за връзката на Валери Божинов и Николета Лозанова?
- Мисля, че двамата са много симпатични млади хора, които са влюбени, и се надявам тяхната връзка да издържи повече време. И двамата са под обсадата на много обожатели, които ги атакуват и желаят непрекъснато и времето само ще покаже, дали отношенията са им трайни и за колко време.

- Напоследък, особено футболистите, умират да си разменят приятелките, дори съпругите - примера с Ники Михайлов - Валери Божинов - Алисия и Николета! Как си обясняваш този „феномен”? Ти би ли се чувствал добре, ако приятелката ти е преспала с много от твоите колеги преди връзката ви?
- Явно те си разменят жените, защото по някакъв начин са в едни и същи среди и малко или много така става. Иначе - като се харесват хората, да се вземат, нямам против. Напук на всички правила и мнения - те са заедно и досега...

Аз обаче не бих си избрал подобна приятелка, няма да ми е приятно, защото няма да се чувствам комфортно и добре с нея. Нямал съм подобна ситуация и не съм мислил за това досега, но предпочитам едно хубаво и добро момиче, с което да живея спокойно и да нямам подобни проблеми.

- В едно интервю казваш, че в момента се издържаш, като даваш имоти в София под наем - от там ли са основните ти доходи?!
- След това интервю - пазя в тайна откъде идват доходите ми. Защото ми се обаждаха тогава данъчните, разпитваха ме хиляди глупости, затова съм решил да не давам повече конкретни изявления по този въпрос. Оправям се, достатъчно голям човек съм и съм направил така, че да се издържам.

*Славчо с Ангелинка

- Споделяш в същото интервю и че баща ти е жив пример как не трябва да се живее. Той също е бил футболист и е играл до 37-ата си годишнина. След това остава на улицата, безработен. Това ли те амбицира да се захванеш с такъв бизнес и да имаш сигурни доходи всеки месец?
- Да, като видиш какво те очаква, започваш да правиш сметка от по-млад за бъдещето си и така гледаш да си наредиш работите, че да си спокоен, когато достигнеш тази възраст и вече се откажеш от отбора. Защото много от моите колеги не мислят на момента и пръскат всичките си пари, които получават и ги харчат за глупости. Като се започне от заведенията, коли, които след три години нямат никаква стойност. Говоря за скъпи коли, а не за нещо необходимо. Не може на всеки 6 месеца да си купуваш нови скъпи коли! Аз винаги когато съм събирал повече пари, съм гледам да ги вложа в нещо недвижимо, което може да ми носи още доходи.

- Семейството ти в Пазарджик ли живее, ходиш ли там често, помагаш ли им по някакъв начин?
- По никакъв начин финансово не завися от тях, както и те от мен. Всеки сам се оправя с финансите си!... Майка ми е с добър занаят, има собствен фризьорски салон, една от най-добрите фризьорки в Пазарджик е. А баща ми продава дрехи. Майка ми и баща ми са разделени, но това не им пречи по никакъв начин да имат приятелство. Аз и на единия, и на другия ходя отделно на гости, защото майка ми живее с друг човек, баща ми - също, но такъв е животът!...

Интервю: Светлана Терзиева - Сесил